YÜZDE 80 DOLULUK

Ayrıca, hastanenin sunduğu kapsamlı fizik tedavi programları, teknolojik ekipmanlar ve deneyimli hekimler sayesinde, hastalar başarılı sonuçlar ile taburcu ediliyor. Bu durum, hastanenin Türkiye’nin dört bir yanından tedavi için tercih edilmesine ve özellikle kış aylarında doluluğun %80 oranına ulaşmasını sağlıyor.

CAN SUYU OLDUK

Geceleri başucuna su koyanlar dikkat! Bir daha sakın yapmayın Geceleri başucuna su koyanlar dikkat! Bir daha sakın yapmayın

Uzman Dr. Atalı, “Bölgenin can suyu olarak, tüm bölge illere ve farklı ülkelerden gelen hastalara hizmet vermekteyiz” dedi. Diz ağrısı şikayeti ile Iğdır’dan gelen hasta Güllü Ay, “İki ameliyat oldum, buradaki doktorlardan Iğdır’da ağa olarak bahsediyorlar. Allah razı olsun hepsi çok iyiler, sağlığıma kavuştum” diye konuştu.

BACAKLARIM TUTMUYORDU

Giresun’dan gelen hasta Kıbrıs Gazisi Bayram Akın, “Eşimi de yıllar önce burada ameliyat ettirmiştim. Memnun kalınca bende gelmek istedim, bacalarım tutmuyordu. İki ameliyat oldum, şimdi sağlığıma kavuştum” şeklinde konuştu. İstanbul’dan Trabzon’a tedaviye gelen hasta Aygül Çelik, “Burada sağlığıma kavuştum hocalarımız çok iyi ve ilgililer” ifadelerini kullandı.

Muhabir: TUĞBA ÖZTÜRK/AYŞEN KARABİNA