Akçaabat Kaymakamı ve Belediye Başkanı Esnaf İle Toplantıda Buluştu

Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar ve Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Hıdırnebi Yaylası esnafıyla bir araya gelerek bölgenin turizm potansiyelini değerlendirdi. Toplantıda, yaz sezonunun önemli güzergahlarından biri olan Hıdırnebi Yaylası'nda yapılacak turizm düzenlemeleri ele alındı.

Turizm Düzenlemeleri ve Yatırımları Görüşüldü

Esnaf ve yetkililer arasında gerçekleştirilen istişare toplantısında, Hıdırnebi Yaylası'nın yerli ve yabancı turistler için daha cazip hale getirilmesi için yapılacak tesisler, konaklama yerleri ve aktivite alanları konuşuldu. Turist memnuniyetini artırmak ve bölgenin turizm potansiyelini maksimize etmek için yapılabilecek çalışmalar üzerinde fikir alışverişi yapıldı.

Turizm Potansiyelinin Farkında Olmak

Giresun'un Yeni Gözdesi Uzay Çadır Otel Olacak! Giresun'un Yeni Gözdesi Uzay Çadır Otel Olacak!

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, bölgenin turizm potansiyelini artırmak için gereken çalışmaların bilincinde olduklarını ve Hıdırnebi Yaylası'nın yanı sıra diğer yaylalar için de önemli düzenlemeler yapılacağını vurguladı. Ekim, turizmin Akçaabat'ın geleceği için önemli bir rol oynadığını belirterek, çalışmaların bu doğrultuda sürdürüleceğini ifade etti.

Uçarsu Şelalesi'nin Turizm Potansiyeli

Başkan Ekim ve beraberindekiler, turizm çalışmaları kapsamında Uçarsu Şelalesi'nde incelemelerde bulundu. Doğa harikası olan Uçarsu Şelalesi'nin turizm güzergahları arasında yer alması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Ekim, projelerin hazırlandığını ve bölgenin turizmde daha fazla yer alması için çaba gösterdiklerini aktardı.

Editör: Birol Sancak