Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu

Kulüp, Standard Liege ve Draguş ile yapılan kesin anlaşmayı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) duyurdu. Draguş'un transferi için Standard Liege'e 1 milyon 700 bin Euro'luk sözleşme fesih bedeli ödeneceği belirtildi ve bu bedelin 3 taksitte ödeneceği açıklandı.

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Romanyalı futbolcu Denis Draguş'un kulübümüze kesin transferi için Standard Liege ile anlaşma sağlanmıştır. Ayrıca futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalanmış olup, her bir sezon için 1 milyon 575 bin Euro garanti ücret ödenecektir."

Euro 2024 turnuvasında Romanya Milli Takımı ile yer alan Draguş, şampiyona sonrası kısa bir izin döneminden sonra Trabzonspor'un kampına katılacak. Geçtiğimiz sezonu Gaziantep FK'da kiralık olarak geçiren 24 yaşındaki golcü, 43 maçta 17 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti. Trabzonspor, Draguş'un hücum hattındaki gücüyle gelecek sezon hedeflerine ulaşmayı planlıyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU