Trabzonspor’da Szalai Sevinci

Trabzonspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor ve Hoffenheim'da forma giyen Macar stoper Attila Szalai'yi kadrosuna katmaya çok yaklaştı. Bordo-mavili ekibin, Szalai için Alman kulübü ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldiği ve prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Prensip Anlaşmasına Varıldı

Trabzonspor, Attila Szalai'yi kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Son anda bir pürüz yaşanmaması halinde bu transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor. Szalai'nin transferi, bordo-mavililer için savunma hattında önemli bir güçlendirme anlamına geliyor.

Trabzonspor’da Alarm Zilleri Çalıyor Trabzonspor’da Alarm Zilleri Çalıyor

Attila Szalai’nin Performansı

Attila Szalai, Ocak 2021 - Temmuz 2023 tarihleri arasında Fenerbahçe formasını terletmiş, bu dönemde 117 maçta 7 gol ve 4 asistlik performans göstermişti. Tecrübeli stoperin, Süper Lig’deki başarılı performansı Trabzonspor'un dikkatini çekmişti.

Transfer Sürecinin Detayları

Trabzonspor yönetimi, Szalai transferi için Hoffenheim ile uzun süredir görüşmelerini sürdürüyordu. Yapılan bu görüşmelerde son aşamaya gelindi ve prensip anlaşması sağlandı. Bordo-mavililer, son detayları netleştirerek transferi resmiyete dökmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sonuç olarak, Trabzonspor'un Attila Szalai transferinde sona yaklaştığı ve prensip anlaşmasına vardığı ifade ediliyor. Eski Fenerbahçeli oyuncunun bordo-mavili formayı giymesi, Trabzonspor savunmasında önemli bir güçlendirme sağlayacak. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN