Kadın Emeğine Destek

Ortahisar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde üreten kadınlara destek sağlamaya devam ediyor. Türk Kadınlar Birliği Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen sergide, kadınların el emeği göz nuru ürünleri yer aldı. Serginin açılışında konuşan Başkan Kaya, kadınların emeğine verdiği değeri vurgulayarak, üreten kadınların her zaman yanında olacaklarını söyledi. Başkan Kaya, sergide satılan ürünlerin gelirinin öğrenciler için burs olarak kullanılacağını belirtti.

Boztepe Seyir Terası’nda Satış Sözü

Trabzon'da Şoförlere Destek: Oda Başkanı Usta, Sıkıntıları Yerinde İnceledi Trabzon'da Şoförlere Destek: Oda Başkanı Usta, Sıkıntıları Yerinde İnceledi

Başkan Kaya, sergideki ürünlerin daha fazla kişiye ulaşabilmesi için Boztepe Seyir Terası’nı hafta sonları kadınlara tahsis edeceklerini açıkladı. "Bu kıymetli ürünleri daha geniş bir alanda sergilemek bizim görevimiz," diyen Kaya, Ortahisar Belediyesi olarak üreten kadınları her zaman desteklemeye devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca sergilenen ürünlerden bazılarını belediye olarak satın alıp burs fonuna katkıda bulunacaklarını da ekledi.

Sergiye Yoğun İlgi

Açılış törenine birçok yerel yönetici ve dernek temsilcisi katıldı. Sergide yer alan kadınlarla yakından ilgilenen Başkan Kaya, katılımcılarla birlikte sergiyi gezdi ve kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğin sonunda, kadınların el emeği ürünlerinin daha fazla insana ulaşması için yapılacak yeni projelerin altı çizildi.

Muhabir: AYŞE SANCAK