Trabzonspor’un Atakaş Hatayspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor! Trabzonspor’un Atakaş Hatayspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor!

Ancak, yerine kimin getirileceği konusunda federasyondan henüz net bir açıklama yapılmadı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni futbol gelişim direktörünü belirleme sürecine devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan, Genç Milli Takımlar Sorumluluğu için de gözler Hami Mandıralı’ya çevrildi. Trabzonspor’un efsane isimlerinden biri olan Mandıralı’nın bu göreve getirilmesi bekleniyor. Türk futbolunda uzun yıllardır tecrübeye sahip olan Mandıralı, futbolculuk kariyerinde 49 kez milli formayı giydi. 2015-2016 sezonunda Trabzonspor’un başına ikinci kez geçerek takımını çalıştıran Mandıralı, futbolculuk döneminde ise dünyaca ünlü "en sert gol vuruşu" rekorunu kırmış, hâlâ bu alanda 266 km/saat hızla dünya futbol tarihinin en hızlı şutuna sahip.
Mandıralı’nın, Genç Milli Takımlar Sorumlusu olarak Türk futbolunun altyapı ve genç oyuncu gelişimi alanında önemli projelere imza atması bekleniyor. Altyapıdan profesyonel futbol sahalarına geçiş sürecini iyileştirmek ve Türk futbolunun geleceğine katkı sağlamak adına Mandıralı’nın tecrübelerinden yararlanılması hedefleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY