Eğlenceli Anlar Konserde Buray, Mecnun şarkısını söylemeden önce sahneden birkaç büyük topu dinleyicilere fırlattı. Trabzonlular, topu yere düşürmeden birbirlerine atarak eğlenceli anlar yaşadı. Konser sonunda Buray, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na çok teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Trabzonlular Festivale Akın Etti Festival kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi’nde solistler Hamdiye Erol, Turgut Karadeniz, Nilgün Kızılcı, Neşe Dursun Saraç ve Seher Çelik’ten oluşan ekip “Şarkılar ve Türküler” konseri verdi. Ayasofya Cami’nde “Akustik İlahiler”, Sümela Manastırı’nda ise “Karşı Kıyıdan Esintiler” konserleri gerçekleştirildi. İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen 2 perdelik tiyatro oyunu “Bence Katil Öldürdü”, Trabzon Devlet Tiyatrosu Atapark Haluk Ongan Sahnesi’nde seyircilere keyifli anlar yaşattı.

Çocuklar İçin Festival Coşkusu Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi’nde kurulan “Çocuk Köyü”, birbirinden renkli aktiviteler, atölye çalışmaları, sahne gösterileri, tiyatrolar ve oyun alanlarıyla çocuklara eğlenceli anlar sundu. Festivalin altıncı gününde çocuklar, sahne şovu pandomim gösterisi ile doyasıya eğlendi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN