Günlerce Yaşam Savaşı Verdiler
Trabzon Numune Hastanesi’nde dünyaya gelen üçüzlerden Yiğit Can, gelişimini tamamlayamadığı için ameliyat olmak zorunda kaldı ve yoğun bakımda günlerce yaşam savaşı verdi. Umut Can ve Aysu bebekler de küvözde mücadele verirken, 9 ay sonra Yiğit Can'ın iyileşmesiyle aile derin bir nefes aldı. Artık Yazıcı ailesi, üçüz bebekleriyle birlikte yeni bir hayata adım attı.

İşsiz ve Çaresiz Kalan Baba Yardım Bekliyor
Ancak bebeklerin sağlık sorunları nedeniyle hastaneden ayrılamayan baba Bilal Yazıcı, işsizlikle ve maddi zorluklarla boğuşuyor. Bebeklerin yalnızca süt, mama ve bez masraflarının aylık 10 bin TL'yi bulduğunu belirten baba Yazıcı, devlet büyüklerinden yardım beklediğini dile getirdi. "Köye dönsem iş yok, hastane yok. Rize ya da Trabzon’da yaşamam gerek. Destek olan herkese minnettarız," dedi.

Öğrenciler ’Şeker Tüketimi ve Diyabet’ konularında bilgilendirildi Öğrenciler ’Şeker Tüketimi ve Diyabet’ konularında bilgilendirildi

Destek Bekleyen Bir Aile
Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’nin de destekleriyle ayakta kalmaya çalışan Yazıcı ailesi, bebeklerinin tedavileri devam ederken yetkililerden yardım bekliyor. Aile, üçüz bebeklerle zor günleri geride bırakmaya çalışıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK