Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in daveti üzerine toplantıya katılan Uraloğlu, geçtiğimiz hafta uzaya fırlatılan ilk yerli ve milli uydu Türksat 6A'nın gururunu yaşadıklarını ifade etti ve Cumhurbaşkanı'nın desteğine vurgu yaptı.

Bakan Uraloğlu, Erzurum'da 5,5 yıl görev yaptığını hatırlatarak şehir için planlanan projeleri anlattı. Erzurum'un her zaman AK Parti'ye destek verdiğini ve şehrin ihtiyaçlarını milletvekilleri, belediye başkanları ve il teşkilatıyla birlikte karşılayacaklarını belirtti. Uraloğlu, Erzurum'da Devlet Demiryolları Bölge Müdürlüğü'nün resmi olarak kurulduğunu ve Sivas'tan Kars'a kadar uzanan demir yolu hattının rehabilitasyonu ve kapasite artırımı çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Hızlı tren projeleriyle ilgili çalışmaların devam ettiğini ve kısa sürede yapım ihalesine çıkılacağını müjdeledi.

Ayrıca, Erzurum'da ulaşım standartlarının yükseltilmesi için bazı tünel projeleri üzerinde çalıştıklarını ve bu projeleri hayata geçireceklerini belirtti. Toplantıya AK Parti Erzurum milletvekilleri Selami Altınok, Abdurrahim Fırat, Fatma Öncü ve Mehmet Emin Öz, AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe belediye başkanları, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı ve partililer katıldı.

Büyükşehir’den Çal Mağarası'na Anında Müdahale Büyükşehir’den Çal Mağarası'na Anında Müdahale

Bakan Uraloğlu, Erzurum'u sevdiklerini ve şehre hizmet etmeye devam edeceklerini ifade ederek konuşmasını tamamladı.

Kaynak: AA