BARÜ’nün Fakülteleri ve Eğitim Programları Tanıtıldı

Bölgenin Oksijen deposu olan limon suyu yaylasında anlamlı koleksiyon Bölgenin Oksijen deposu olan limon suyu yaylasında anlamlı koleksiyon

Fuarda, BARÜ bünyesinde bulunan 9 fakülte, 1 yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde yer alan programlar hakkında bilgi verildi. BARÜ’nün “Öğrenci Odaklı Eğitim” ve “Proje Tabanlı Öğrenme” stratejilerinin anlatıldığı etkinlikte, BARÜ İletişim Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Burak Ceylan tarafından sorular cevaplandırıldı.

Yurt Dışı Eğitim Olanakları ve Çift Ana Dal İmkanları

BARÜ’nün yurt dışı eğitim olanakları, çift ana dal ve yan dal uygulamaları noktasında sunduğu fırsatlar da öğrencilere aktarıldı. Ayrıca üniversitenin kaliteli eğitim ortamı, güvenli şehir, sosyal hayat ve konaklama imkanları hakkında da bilgi verildi. Fuarda öğrencilere çeşitli bilgilendirici materyaller de sunuldu.

TÜBİTAK Destekli Projeler ve Ar-Ge Proje Pazarı

Fuarda, BARÜ’nün TÜBİTAK 2209-A kapsamında 5 yılda desteklenen 797 projesi de rehber öğretmenler tarafından övgüyle bahsedildi. Ayrıca, ziyaretçilere BARÜ’nün bu yıl 7-8 Kasım tarihlerinde gerçekleştireceği 7. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı hakkında da bilgiler verildi.

İki gün süren fuar, BARÜ’nün sunduğu eğitim ve araştırma olanakları hakkında geniş bir perspektif sunarak, öğrencilere ve rehber öğretmenlere kapsamlı bilgiler aktardı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN