Jurecka, “Transferin son gününe kadar bekledim. Avrupa’dan birçok kulüple görüştüm. Ama ben buraya geldiğim için çok mutluyum. Yeni bir sayfa açtım. 

Burada olduğum için mutluyum” dedi. Rizespor ile transfer görüşmeleri yaptığı sırada Yeşil-Mavili takımın eski golcülerinden Milan Skoda’dan bilgi aldığını dile getiren 26 yaşındaki golcü oyuncu, “Rizespor ile görüşme halindeyken Milan Skoda’yla bende görüştüm. 

Rize şehrini ve insanları sordum. O da şehir ve insanlar hakkında iyi konuştu. Buraya gelmemi kolaylaştırdı” cümlelerine yer verdi. Geride kalan hafta alınan Galatasaray mağlubiyetinde takım olarak kötü bir oyun sergilediklerini ifade eden Jurecka, bu mağlubiyeti telafi etmek istediklerini söyledi. 

Jurecka, “Galatasaray maçından iki gün önce takıma katıldım ve takım arkadaşlarımla sadece 1 antrenmana katılma şansı buldum. 

SAMSUNSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

Gelmeden önceki maçları da izleyemedim. Galatasaray karşısında iyi bir performans sergileyemedik. İlk kullandıkları duran toplardan 2-0 geriye düştük. Orada Galatasaray’a karşı oynamak kolay değil. Fakat biz bunun daha iyisini yapacağımıza inanıyorum. 

Daha sıkı çalışarak daha iyi oynayarak performansımızı geliştireceğimize inanıyorum” dedi. Son olarak Samsunspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan golcü oyuncu şunları söyledi:

 “Önümüzdeki Samsunspor maçı bizim için çok önemli. Galatasaray’a karşı 5-0 kaybettik ve artık evimizde oynuyoruz. Evimizde de taraftarlarımıza mağlubiyetin telafisi olarak galibiyeti hediye etmemiz gerekiyor. Zorlu bir maç olacak. İyi bir defans yaparak, atakta da fırsatlar yaratıp goller bularak bu maçı kazanmak istiyoruz. Benim için her derbi maçı özeldir. 

Yusuf Yazıcı'nın Geleceği Belirsizliğini Koruyor! Yusuf Yazıcı'nın Geleceği Belirsizliğini Koruyor!

Çekya’da da aynı şekildeydi. Her derbide gol atmak isterim. Bu derbide de gol atmak istiyoruz. Gol hedefiyle alakalı biraz ligi tanımam gerekiyor, çünkü takım arkadaşlarımla olan kimyamızı daha da artırmamız gerekiyor. Ondan sonra gollerin geleceğine inanıyorum.”

Muhabir: AYŞEN KARABİNA