Başkan Koçal: “Vakfıkebir’e Hak Ettiği Hizmetleri Kazandıracağız”

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, ilçeye hak ettiği hizmetleri kazandırabilmek için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirtti. Koçal, "Büyükliman Yöremizin merkezinde olan ilçemizin tarihine ve konumuna uygun gelişimi sağlaması gerekiyor. Bu bağlamda çok önemli bir adım atıyoruz," ifadelerini kullandı.

Projenin Detayları

Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edilecek olan Vakfıkebir Adalet Sarayı, bodrum kat, zemin kat ve iki normal kat olmak üzere toplam dört kattan oluşacak. İnşaat alanı 5 bin 452 metrekare olan yapının, mimari projeleri, statik projeleri, tesisat projelerini ve zemin etüdü yapım işini kapsayan ön onay projesi imzalandı.

Koçal: "Niyetimiz Halis, Hizmetimiz Kalıcı Olacak"

Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarından Tarihi Mesaj: 45 Yıllık Mücadele Yeniden Alevleniyor! Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarından Tarihi Mesaj: 45 Yıllık Mücadele Yeniden Alevleniyor!

Başkan Koçal, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu önemli projenin imar durumuna göre uygunluğunu imzalamak bize nasip oldu. Rabbimize şükürler olsun. Bizim niyetimiz halistir. Büyüklerimiz, 'Niyeti halis olunca kişinin, hayır olur akıbeti her işinin' demiş. Halkımız bizlere güvendi, destek oldu. Yüce Allah’ın nasibi ile güzel ilçemize hizmet ediyoruz. Kararlı ve önemli mesafeler aldık. Bundan sonra da çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz," dedi.

Muhabir: BİROL SANCAK