Vakfıkebir ilçesinde büyük bir acı yaşanıyor. Ülkü Ocakları Vakfıkebir eski Başkanı Mustafa Asım Bulut’un ağabeyi Hüseyin Bulut, hayata veda etti. Hüseyin Bulut’un vefatı, ailesi ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım
Merhum Hüseyin Bulut’un cenaze töreni, Vakfıkebir’de gerçekleşti. Törene Hüseyin Bulut’un ailesi, yakınları, Ülkü Ocakları camiası, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dualar eşliğinde uğurlanan Hüseyin Bulut’un cenaze töreninde, sevenlerinin gözyaşları ve duaları eksik olmadı.

Mustafa Asım Bulut’un Zor Günü
Kardeşi Mustafa Asım Bulut, ağabeyini kaybetmenin acısını yaşarken, cenazeye katılanlar tarafından taziyeler kabul edildi. Ülkü Ocakları ve MHP camiasından çok sayıda kişinin destek olduğu Bulut ailesi, bu zor günlerinde acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.

Başkan Ömer Ayar: “Acınızı Paylaşıyoruz”
Cenazeye katılan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Bulut ailesine başsağlığı dileyerek, “Mustafa Asım Bulut’un ağabeyini kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hüseyin Bulut’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz. Acınızı paylaşıyor, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dedi.

Vakfıkebir’de Üzüntü Hâkim
Vakfıkebir halkı, sevilen bir isim olan Hüseyin Bulut’u son yolculuğuna uğurlarken, ilçede derin bir üzüntü hâkim oldu. Cenazeye katılan vatandaşlar, Bulut ailesine destek olmak için bir araya gelerek dayanışma örneği gösterdi. Merhumun ailesi, acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.

En Etkili Bilim İnsanları Sıralaması Açıklandı: GRÜ’den 7 Duayen Listede En Etkili Bilim İnsanları Sıralaması Açıklandı: GRÜ’den 7 Duayen Listede

Bulut Ailesine Başsağlığı Diliyoruz
Hüseyin Bulut’un vefatı, Vakfıkebir’de büyük bir boşluk bıraktı. Bulut ailesine, Ülkü Ocakları camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve metanet temenni ediyoruz.

Muhabir: AYŞE SANCAK