Ancak 11 yıl önce, eşi Tayvan'a ailesini görmek için gitti ve bir daha geri dönmedi. O günden bu yana, 14 yaşındaki kızı Kübra Hanife’ye hem annelik hem de babalık yapan Yusuf Ay, aynı zamanda boşanmak için eşini arıyor.

A W442551 03

Yusuf Ay, 2009 yılında Tayvanlı Mei Chan Whang ile Trabzon’da evlendi. Evliliklerinden 3 yıl sonra, Kübra Hanife adını verdikleri kızları dünyaya geldi.

Ancak 2015 yılında eşinin Tayvan’a gitmesi, hayatlarını değiştirdi.

Eşi geri dönmeyince, Yusuf Ay kızı Kübra ile hayatını devam ettirdi. 11 yıl boyunca eşine ulaşamayan Yusuf Ay, artık boşanmak istiyor.

Yusuf Ay, kızına olan sevgisiyle hayata tutunuyor. Kızını okula bırakıp, evdeki günlük işlerle ilgileniyor.

Ay, yaşadığı zorluklara rağmen kızıyla birlikte güçlü bir bağ kurmuş. Yusuf Ay, Tayvan’daki eşinden boşanabilmek için yıllardır çözüm arıyor ve yetkililerden yardım talep ediyor.

Yusuf Ay, boşanmak için eşine ulaşamadığını ve uzun süredir ayrı yaşadıklarını belirterek, "Beni ayakta tutan annem vardı, şimdi kızım var. Ama hayatı paylaşabileceğim bir eş istiyorum. Gelmezse bir başkasıyla hayat kurmak istiyorum. 11 yıl oldu, kalbim ona kırık. Ama kızımın eğitimine de destek olmak istiyorum" dedi.

Kızı Kübra Hanife ise annesiyle telefonla görüşebildiklerini belirterek, "Üniversiteyi bitirip babama yardımcı olmak istiyorum. Onun yanında olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: iha