Türk Havacılığının Altın Çağı: Baykar'dan Önemli Başarı
Bayraktar AKINCI'nın gerçekleştirdiği başarılı atış testleri, Türk havacılığının altın çağına işaret ediyor. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, AKINCI'nın IIR Güdümlü MAM-T ve TV Güdümlü MAM-L atış testlerini başarıyla tamamlamasını, Türkiye'nin önemli bir adımı olarak değerlendirirken, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da bu başarılı testi "Türk havacılığının altın çağı" başlığı altında sosyal medya hesabından bir video ile paylaştı. Bu başarılar, Türk savunma sanayii alanında yerli ve milli ürünlerin geliştirilmesinde kaydedilen büyük ilerlemeyi gösteriyor.
AKINCI'nın Süpersonik Füze Atış Testi Başarıyla Tamamlandı
Geçtiğimiz günlerde AKINCI, Roketsan'ın İHA-122 füzesiyle gerçekleştirdiği süpersonik füze atış testini de başarıyla tamamlamıştı. Bu testler, Türk savunma sanayii açısından önemli bir dönemeç olarak değerlendiriliyor ve Türkiye'nin İHA teknolojisindeki lider konumunu pekiştiriyor.
Türk İHA Teknolojisi: Bayraktar AKINCI'nın Başarılı Atış Testleri
Türkiye'nin savunma sanayii alanındaki hızlı ilerleyişi, son dönemde Bayraktar AKINCI'nın başarılı atış testleriyle bir kez daha gözler önüne serildi. Roketsan'ın geliştirdiği IIR (Görüntüleyici Kızılötesi) Güdümlü MAM-T ve TV Güdümlü MAM-L mühimmatlarla yapılan testler, AKINCI'nın yeteneklerini bir kez daha kanıtladı.
Yorumlar
Çok Okunanlar

Trabzonspor'un Efsane Teknik Direktörü Geri Dönüyor: Yarın Trabzon'da...

‘Al parayı yat’ devri bitti; Fatih Tekke’nin U19 hamlesi camiada yeni devrim başlatabilir

Trabzonspor’da Fatura Kesiliyor: Fatih Tekke’den Kadroya Neşter

Trabzonspor Golcü İçin Harekete Geçti; Kiralık mı gelecek?

Trabzonspor'dan Hâlâ Ses Yok! Fenerbahçe Maçında Bir Hakem Skandalı Daha

Trabzonspor’da Fenerbahçe Derbi öncesi sevindiren gelişme yaşandı