104 Yıldır Sürdürülen Mücadele

Boz, Yeşilay'ın kuruluşu ve amaçları hakkında bilgi vererek, “1920 yılında kurulan Yeşilay Cemiyetimiz, 104 yıldır kararlılıkla bağımlılıkla mücadelesini sürdürüyor,” şeklinde konuştu. Özellikle son yıllarda Yeşilay’a olan ilginin arttığını belirten Boz, bağımlılıkla mücadele noktasında artan beklentilere karşılık vermek için büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade etti. “Bu, yalnızca bizim gayretimizle değil, sizlerin de katkısıyla yürümeli. Bu konuda destekleriniz çok önemli,” ifadesini kullandı.

Geleceğe Sahip Çıkma Vurgusu

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir ise Yeşilay’ın sağlıklı yaşam konusundaki çalışmalarını takdirle karşıladı. Özdemir, “Yeşilay, insanın bedensel ve ruh sağlığına etki eden, iradesini ortadan kaldıran, insanı onursuzca yaşamaya iten tüm etkenlerin olmaması için çalışıyor,” dedi. Başkan, bu bayrağı daha iyiye, daha güzele taşımak için hep beraber bağımlılıkla mücadele edeceklerini vurgulayarak, “Çocuklarımıza, geleceğimize sahip çıkacağız,” diye ekledi.

Geleceğe Yönelik Umut ve Kararlılık

Karadeniz'de Hava Sürprizleri: Yarın Yağmur ve Rüzgar Bekleniyor Karadeniz'de Hava Sürprizleri: Yarın Yağmur ve Rüzgar Bekleniyor

Bu görüşme, Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadelesinin yanı sıra, toplumda sağlıklı yaşam bilincinin artırılması için yapılan çalışmaların önemini bir kez daha ortaya koydu. Boz ve Özdemir’in iş birliği, gelecekte daha sağlıklı bir toplum için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY