Yıldız Holding’ten Pladis ile Orta Doğu’ya Güçlü Adım

Gıda sektörünün global devlerinden Yıldız Holding, bünyesindeki Pladis Global markası altında Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde yeni bir bölgesel merkez ofisi açtı. Ülker, McVitie’s ve Godiva gibi dünya çapında tanınan markaların operasyonlarını destekleyecek olan bu yeni ofis, şirketin Orta Doğu’daki pazar payını artırma hedeflerinin bir parçası olarak görülüyor.

Orta Doğu’da Büyüme Hedefi

Havalar soğuyunca açıkladı! Yüzde yüz zam yaptılar Havalar soğuyunca açıkladı! Yüzde yüz zam yaptılar

Yeni ofis açılışı, Pladis Global’in üst düzey yöneticileri ve Yıldız Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker’in katılımıyla gerçekleşti. Murat Ülker, bu büyüme adımını “50 yıllık bir hayalin gerçeğe dönüşmesi” olarak tanımlarken, Cidde’deki bu yeni merkezle şirketin bölgedeki varlığını daha da güçlendireceğini belirtti.

Murat Ülker: “Babamın Hayalini Gerçekleştirdim”

Murat Ülker, açılışta yaptığı açıklamada, babasının yıllar önce ihracat yaparken kutsal mekanları ziyaret etme hayalini gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Pladis’in bu yeni ofisi, Ülker, McVitie’s ve Godiva gibi markaların operasyonel gücünü artırarak pazar liderliğini pekiştirmesine olanak tanıyacak.

Sanat ve Yenilik Bir Arada

Yıldız Holding’in sanatın iyileştirici gücüne inandığını belirten Ülker, Türkiye’de başlattıkları sanat koleksiyonunu Londra, New York ve şimdi de Cidde’de çalışanlarıyla paylaştıklarını dile getirdi. Bu yeni ofisin, yenilik ve mükemmeliyetin merkezi olacağını vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ