Giresun’da kırmızı tatlı patates üretimi başarıyla test edildi Giresun’da kırmızı tatlı patates üretimi başarıyla test edildi

Yomra Belediyesi, Belediye Başkanı Mustafa Bıyık önderliğinde araç ve makine parkını güçlendirmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız 5 yıl içinde toplamda 28 araç ve iş makinesi belediyeye kazandırıldı. En son yapılan yatırımla birlikte 3 yeni araç daha Yomra Belediyesi'nin envanterine eklendi. İki araç zabıta hizmetlerinde, bir araç ise Yomra Belediyesi iştiraki Yomra Bel Kent Ticaret A.Ş.'de kullanılmak üzere alındı.

Başkan Bıyık, araçların ikisinin hibe yoluyla, birinin ise belediye bütçesi kullanılarak satın alındığını belirtti. Yeni araçların, belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacağını vurgulayan Bıyık, hibe eden bağışçılara teşekkürlerini iletti. Başkan Bıyık, "Yomra'nın ihtiyaçları doğrultusunda araç ve makine parkımızı güçlendirmeye devam edeceğiz" dedi ve belediye hizmetlerinin kalitesini artırmak için çalışmaların süreceğini sözlerine ekledi.


Muhabir: AYŞEN KARABİNA