Trabzon’un Yomra İlçe Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş ve Başkan Yardımcısı Erdinç Varlıbaş’ı ziyaret ederek, 2018 yılında temeli atılan Yomra Sanayi Sitesi’nin tamamlanması konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Projede Hızlanma Talebi

Görüşme sonrasında açıklama yapan Başkan Bıyık, Varlıbaş Holding yetkililerinden projenin ivedilikle tamamlanması yönünde taleplerini ilettiklerini belirtti. Bıyık, “Sayın Süleyman Varlıbaş’ı ziyaretimizde projenin tamamlanmasının uzun zamandır beklenildiğini, mağduriyetler oluştuğunu, bitirilmesi halinde ilçemize katkıları olacağını ifade ettik. Yomra Belediyesi olarak projenin tamamlanmasına destek verebileceğimizi ve Yomra Sanayi Sitesi inşaatının tamamlanması yönünde hassasiyetimizi dile getirdik. Kendileri de konuyla ilgili seri bir çalışma gerçekleştireceklerini, Yomra Belediyesi iş birliği halinde sorunu ortadan kaldıracaklarını ifade ettiler. Hassasiyetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ekonomiye Katkı Bekleniyor

Çaykara'da Yük Yükleyen Kamyon Ağaçlara Asılı Kaldı: Ağaçlar Felaketi Önledi Çaykara'da Yük Yükleyen Kamyon Ağaçlara Asılı Kaldı: Ağaçlar Felaketi Önledi

Yomra Sanayi Sitesi'nin tamamlanması, Yomra ve Trabzon ekonomisine önemli katkılar sağlayacak. Projenin hızla tamamlanarak hizmete girmesi, bölgedeki sanayi faaliyetlerini canlandıracak ve yerel ekonomiyi güçlendirecek. Başkan Bıyık’ın girişimi ve Varlıbaş Holding’in desteği ile Yomra Sanayi Sitesi’nin en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA