Aronya Bitkisi Artvin’de Yüzleri Güldürdü: Emekli Üretici İlk Hasadı Yapıyor Aronya Bitkisi Artvin’de Yüzleri Güldürdü: Emekli Üretici İlk Hasadı Yapıyor

TA KENDİSİ!
Karan “Ne demek “Fındık fiyatı sizi şımartmayacak” bu ifade tam manasıyla üreticiyle dalga geçmek ve hafife almaktır. Ortada bir şımarık varsa oda şahsın tam kendisidir. Yüksek milletvekili maaşı üstüne birde FİSKOBİRLİK’ten her ay 100 bin lira huzur hakkı artı yönetim kurulu üyelerinden kesinti Lütfi Bayraktar’ı şımartmış olacak ki, ne dediğini, ne konuştuğunu bilmez hale gelmiş"dedi. 
KURUMU BATIRDINIZ
Bayraktar'ın uzun yıllardır FİSKOBİRLİK Başkanı olduğunu hatırlatan Karan "17 yıldır FİSKOBİRLİK yönetim kurulu başkanısın, bir kere olsun, üretici yüzü mü güldürdünüz? Halen başında bulunduğunuz kurumu batırmaktan başka ne yaptınız? Şimdi birde çıkmış üreticiyi ayar verircesine sesiniz çıkmasın, şımarmayın, oturun oturduğunuz yerde demek cüretini kendinizde buluyorsun" diye konuştu. 
MİLLETVEKİLİ TEMÜR'E ÇAĞRI
Karan açıklamasında AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas ve Ali Temür’e de seslenerek "Eğer bu açıklamayı genel merkeze taşımaz, görmezden gelirseniz, sizin de bu şahıstan hiçbir farkınız yoktur ve üreticiyi şımarık olarak görüyorsunuz demektir” ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA