MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!” MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!”

Bugün gerçekleşen etkinlik, Trabzon Şehitliği'nde başladı. Katılımcılar, motor sürüşü ve şehitlerle buluşma programı çerçevesinde hatıraları yaşattı. Etkinlik, Malatya, Hatay ve Kahramanmaraş illerinde de yapılacak.


Etkinlikte yapılan açıklamada, “Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i 7. yılında derin bir hüzün ve büyük bir gururla anıyoruz. Özverili meslek yaşamı ve karakteriyle herkesin takdirini kazanan Ferhat Gedik, sadece bir asker değil, milletimizin onuru ve sevdiklerinin gurur kaynağıydı. Vatanına olan sevgisi ve bağlılığı, meslektaşlarına ve gelecekteki görev alacak olanlara ilham kaynağı olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘dünyanın hiçbir ordusunda seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir’ sözünün somut bir örneğiydi. Uğruna canını verdiği bu topraklar, bizler için kutsal ve değerlidir. Emaneti sonsuza dek koruyacak ve hatırasını yüreklerimizde yaşatacağız” ifadelerine yer verildi.


Şehitlerin anıldığı bu özel günde, Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ün anıları bir kez daha yaşatıldı ve vatan sevgisi ön planda tutuldu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU/SERAP BEREKETOĞLU/ELİF ERTOP/RAZİYE KOÇ