Giresun’da Denetimler Sürüyor

Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, habersiz olarak gerçekleştirdikleri denetimlerle kuruluşları yakından incelemeye devam ediyor. Kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşlara yapılan denetimlerle, fiziksel koşullar, hijyen standartları, personel yeterliliği ve hizmet kalitesi gibi birçok detay mercek altına alınıyor. Bu sayede eksiklikler daha hızlı tespit edilerek, gerekli önlemler alınarak hizmet kalitesinin artırılması amaçlanıyor.

Trabzonlu Ressam Mustafa Ayaz Ankara’da Son Yolculuğuna Uğurlandı Trabzonlu Ressam Mustafa Ayaz Ankara’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

İl Müdürü Modaoğlu’ndan Sürpriz Ziyaret

Giresun Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Aile Danışma Merkezi’ne, İl Müdürü Mustafa Modaoğlu ve müdür yardımcıları tarafından gerçekleştirilen beklenmedik ziyaretler sırasında, kuruluşların genel durumu yerinde incelendi. Ekipler, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulabilmesi için kuruluşların sürekli olarak geliştirilmesi ve standartlarının yükseltilmesi gerektiğine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Kaynak: İHA