Geri Dönüşüm ve Dayanışma İçin Bir Araya Geliyorlar

Panayırda kullanılmayan teknolojik aletler, kıyafetler, ev eşyaları, kitaplar ve oyuncaklar satışa sunulacak. Aynı zamanda, evde üretim yapan kadınlar da el emeği ürünlerini sergileyerek gelir elde edebilecek. Bu etkinlik, atıl durumdaki eşyaların geri dönüşümüne dikkat çekerken, topluma çevre dostu bir yaşam tarzını aşılamayı hedefliyor.

Kadınlara Ücretsiz Standlar Verilecek

AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İmamoğlu, panayır hakkında yaptığı açıklamada, “Bu etkinlik ile hem kadınlarımızın ev ekonomisine katkıda bulunmayı hem de geri dönüşüm bilincini yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. Kadınlarımıza ücretsiz standlar verilecek, böylece ihtiyaç fazlası eşyalarını satabilecek ve gelir elde edebilecekler. Bu proje, kadınlara, çevreye ve topluma duyarlılığımızın bir yansımasıdır” dedi.

Her Yaşa Hitap Eden Etkinlikler

Panayırda ikinci el ürünlerin satışının yanı sıra, çocuklara yönelik eğlenceli aktiviteler de düzenlenecek. Bu etkinlik, her yaştan katılımcıya hitap ederken, toplumsal dayanışmayı da güçlendirmeyi amaçlıyor. İmamoğlu, herkesin bu anlamlı etkinliğe katılmasını ve doğaya katkıda bulunmasını teşvik etti.

Sıfır Atık ve Sosyal Sorumluluk İçin Adım Atın

Devlet Bahçeli''den Trabzon Teşkilatlarına Tam Destek Devlet Bahçeli''den Trabzon Teşkilatlarına Tam Destek

Bu etkinlik, sadece atıkların geri dönüşümüne katkıda bulunmakla kalmıyor, aynı zamanda israfla mücadele ve çevre kirliliğinin önlenmesi için de önemli bir farkındalık yaratıyor. Katılımcılar, hem doğaya hem de insanlara yardım eli uzatarak sosyal sorumluluk bilincine katkıda bulunacak.

Panayır Detayları

Satış, bağış ve takas yapmak isteyenler, 25-30 Eylül tarihlerinde Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi’ndeki panayıra ücretsiz olarak katılabilirler. Açılış, 25 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 15:00’te yapılacak.

Muhabir: AYŞE SANCAK