Kendi İsteğiyle İstifa Ettiğini Açıkladı

Başkan Hamza Bilgin’den Esnaf ve Vatandaş Ziyareti: “Birlikte Daha Güçlü Bir Arsin İçin Çalışacağız” Başkan Hamza Bilgin’den Esnaf ve Vatandaş Ziyareti: “Birlikte Daha Güçlü Bir Arsin İçin Çalışacağız”

Kozoğlu, sosyal medya paylaşımında istifasıyla ilgili olarak, "Yaklaşık 10 aydır yürütmekte olduğum Arsin İlçe Başkanlığı görevimden kimsenin baskısı altında kalmadan, kendi isteğim doğrultusunda affımı isteyerek ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte bizzat yanımızda yürüyen, yol gösteren dava arkadaşlarıma, yönetim kurulu arkadaşlarıma, mahalle başkanlarıma, kıymetli Arsin halkına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Helallik isteyen Başkan Kozoğlu, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: "Çalışma süremiz boyunca davamızı bir adım ileri taşımaya çalıştık. Bu süre zarfında istemeden kırdığım ya da üzdüğüm arkadaşlarımız var ise özür diler haklarını helal etmelerini isterim. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılığımız ve sevgimiz bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşehrilerimi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah'a emanet olun. Kalın sağlıcakla."

Muhabir: BİROL SANCAK