Akçaabat Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği Voleybol Turnuvası ile sporseverleri bir araya getirdi. İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Spor Salonunda başlayan turnuvada, çevre ilçelerden de katılım sağlanarak toplamda 21 takım ve 264 sporcu kıyasıya mücadele ediyor.

MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!” MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!”


Turnuva, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na kadar devam edecek ve sporcular, her gün birbiriyle çekişmeli maçlar çıkararak ter döküyor. İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarda, sporcuların sergilediği performanslar izleyenlerin nefeslerini kesiyor.


Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar dileyerek, "İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen maçlar çok heyecanlı geçiyor. Nefesler tutuluyor, terler dökülüyor, tüm takımlar var güçleriyle mücadele ediyor. Turnuvamızda centilmenlik ön planda ve bu durum bizleri çok memnun ediyor. Gençlerimizin spora olan tutkusu bizlere daha çok çalışma azmi veriyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’na kadar devam edecek olan Voleybol Turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum," dedi.


Voleybol Turnuvası’nda dereceye giren takımlar ve sporcular, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında ödüllerini alacaklar. Turnuva, hem sporcular hem de izleyiciler için unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK