SON NOKTAYI KOLİVA GRUBU KOYDU

Festivalin son akşamında, Koliva Grubu sahne aldı ve coşkulu kalabalık, grubun birbirinden güzel Karadeniz şarkılarıyla eğlendi. Kemençe ve tulum eşliğinde seslendirdikleri şarkılarla izleyicilere keyifli anlar yaşatan Koliva Grubu, performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Arhavi Gençlik Merkezi’nde Öğrenciler Eğlenerek Öğreniyor: Akıl ve Zeka Oyunlarıyla Dolup Taşan Etkinlikler Arhavi Gençlik Merkezi’nde Öğrenciler Eğlenerek Öğreniyor: Akıl ve Zeka Oyunlarıyla Dolup Taşan Etkinlikler

FESTİVAL SPONSORLARINA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Akçaabat’ın kanaat önderleri ve iş insanları, 32. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’ne katkı ve destek verdikleri için sahneye davet edilerek, kendilerine Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim tarafından plaket takdim edildi.

SPOR MÜSABAKALARI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Festival kapsamında düzenlenen üç sayı yarışmasında dereceye giren Kürşat Çağır Akbaş ve Elifnaz Akyüz’e ödülleri takdim edildi.

BU COŞKU HER FESTİVALDE GİDEREK ARTIYOR

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sahnede yaptığı kapanış konuşmasında, festivalin coşkusunun her yıl artarak devam ettiğini belirtti. "Sanatsal etkinliklerle başladığımız kortej yürüyüşü, konserler, Hıdırnebi Yayla şenliği, halk oyunları gösterileri, sportif faaliyetler, resim ve el sanatları sergileri, yöresel sanatçı konserleri ve daha birçok etkinlikle festivalimizi bu akşam Akçaabat horon ekibi gösterisi ile sonlandırdık. Festival boyunca birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirildi ve kültürel kaynaşmanın üst seviyede yaşandığı bir festivalimizi daha alnımızın akıyla tamamladık." dedi.

Festival boyunca destek veren Kültür ve Turizm Bakanlığı, Vakıfbank Genel Müdürlüğü ve diğer sponsorlar ile festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Ekim, "Bir sonraki festivalimizde, yani 33. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivalinde görüşmek dileğiyle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

  1. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali, Akçaabat Belediyesi Erkek Horon Ekibinin muhteşem horon gösterisiyle sona erdi.
Muhabir: AYŞE SANCAK