Yakıt Bitti, Facia Geldi

Kaza, Torul tüneli çıkışında meydana geldi. Osman Pekin’i askerden döndükten sonra karşılamak için Trabzon’a giden Emin Demir ve arkadaşları, dönüş yolunda otomobillerinin yakıtı tükenince aracı itmeye başladılar. Ancak arkadan gelen 29 AAJ 221 plakalı kamyonetin çarpmasıyla dört genç, büyük bir kazanın ortasında kaldı.

Kazada, Osman Pekin (26) ve Emin Demir (26) ağır yaralandı. Yaralı gençler hemen hastaneye kaldırıldı, ancak Emin Demir Torul Devlet Hastanesi'nde, Osman Pekin ise sevk edildiği Trabzon'daki hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

A S K E R-2

“Sonunda Geldi Benimki” Başlığıyla Son Fotoğraf

Hayatını kaybeden gençlerden geriye, Emin Demir'in sosyal medyada "Sonunda geldi benimki" başlığıyla paylaştığı, Trabzon sahilinde çektirdikleri son fotoğraf kaldı. O anı ölümsüzleştiren kare, hem ailelerini hem de sevenlerini derinden yaraladı.

Kazaya Sebep Olan Sürücü Aranıyor

A S K E R R

Kaza sırasında kamyonetin sürücüsü olay yerinden kaçtı. Emniyet ekipleri, sürücüyü yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

'Bal üretiminde dünya ikincisi olan Türkiye, çeşitlilikte birinci sırada' 'Bal üretiminde dünya ikincisi olan Türkiye, çeşitlilikte birinci sırada'

Bu acı olay, iki arkadaşın son buluşmasının trajik bir kazayla sonuçlanmasıyla ailelerine ve sevdiklerine büyük bir yas bıraktı. Kaza, sosyal medyada da birçok kişiyi derinden etkiledi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA