Başkan Azizoğlu Yemişli’de Vatandaşlarla Buluştu

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, hafta sonuna Yemişli Mahallesi’nde vatandaşların kahvaltı sofrasına misafir olarak başladı. “Güne harika başladık” diyen Azizoğlu, vatandaşlarla sıcak bir sohbet ortamında buluştu.

Trabzon’da Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu! İşte 2025 Tarife Listesi Trabzon’da Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu! İşte 2025 Tarife Listesi

“Vatandaşlarımızla Bir Arada Olmak Beni Dinlendiriyor”

Whatsapp Image 2025 02 15 At 13.33.54 (1)

Sürmene’nin gelişimi için vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olduğunu belirten Başkan Azizoğlu, "Hemşehrilerimizle bir arada olmak beni dinlendiriyor, yorgunluğumu alıyorlar. İlçemizin güzel insanları iyi ki varlar" ifadelerini kullandı.

Sürmene İçin Büyük Vizyon

Geleceğe dair umutlarını ve projelerini vatandaşlarla paylaşan Başkan Azizoğlu, Trabzon’umuzun parlayan yıldızı, vizyon projelerin merkezi Sürmene olacak. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi. Seçim döneminde kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını vurgulayan Azizoğlu, Sürmene için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirtti.

Sürmene’de vatandaşlarla iç içe bir yönetim anlayışını benimsediğini belirten Başkan Azizoğlu’nun ziyaretleri, mahalle sakinlerinden büyük ilgi gördü.

Muhabir: BİROL SANCAK