Başkan Bıyık, "8 yıl önce, 15 Temmuz gecesinde milletimiz, Türk milletinin milli birlik ve beraberliğini bir kez daha kanıtladı. Bu hain gecenin yıldönümünde, darbeye kalkışan FETÖ terör örgütü mensuplarını ve destekçilerini bir kez daha kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum," dedi.

Omuz Omuza Çalışmalıyız

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan Trabzonspor Tesislerine Ziyaret: "Sporcularımız Emin Ellerde" MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan Trabzonspor Tesislerine Ziyaret: "Sporcularımız Emin Ellerde"

Başkan Bıyık, Türk milletinin her koşulda devletine sahip çıktığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Milletimizin bizlerden tek isteği, birlik ve beraberlik içinde çalışmamızdır. Bu açıdan hükümet yetkilileri ile belediye yönetimlerinin, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, halkımızın refahını arttırmak için çalışmaları elzemdir. Bu durumun aksine hareket edenler, milletimize layık olmayanlardır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, ülkemiz genelindeki tüm yetkilileri halkımızın sandıkta ortaya koyduğu tercihlere saygı duymaya ve halkımızın refahını arttırmak için omuz omuza çalışmaya davet ediyorum."

Muhabir: AYŞEN KARABİNA