ONLARIN SAYESİNDE AYAKTAYIZ

Kozoğlu’nun İstifası ile Boşalan İlçe Başkanlığına Bomba İsim: Arsin’e Örnek Geliyor! Kozoğlu’nun İstifası ile Boşalan İlçe Başkanlığına Bomba İsim: Arsin’e Örnek Geliyor!

Başkan Ahmet Metin Genç, konuşmasında, “Trabzonlu şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Onların canlarıyla ödedikleri bedel sayesinde bugün ayaktayız. Ertuğrul Fırkateyni’nde vefat eden 71 Trabzonlu denizcimiz de dahil, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİ KAYIT ALTINA ALDIK

Başkan Genç, Trabzonlu şehitlerin kayıt altına alındığı bir çalışmayı tamamladıklarını belirtti. “Genelkurmay Başkanlığı arşivlerinden Trabzonlu şehitlerimizi 1810 yılından günümüze kadar kayıt altına aldık. Ertuğrul Fırkateyni’nde şehit düşen kahramanlarımıza da bu kayıtlar içinde yer verdik” ifadelerini kullandı.

“KALICI BİR ESER YAPACAĞIZ”

Şehitler için kalıcı bir anıt yapacaklarının sözünü veren Başkan Genç, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Ertuğrul Fırkateyni’nde ebediyete uğurladığımız şehitlerimiz ve tüm şehitlerimize anıtsal bir mekan yaparak onları onurlandıracağız” dedi.

Muhabir: AYŞE SANCAK