Yollarda da büyük bir araç yoğunluğu yaşandı. Özellikle Bodrum'a 2 günde 45 bini aşkın araç giriş yaptı, tatilciler uzun kuyruklar oluşturarak trafikte zaman zaman zor anlar yaşadı. Sıcak hava da sürücüleri etkiledi ve trafik akışını yavaşlattı.

Fiyatlar Cep Yakıyor:

Tatil bölgelerindeki fiyatlar da tartışma yarattı. İstanbul'da 20 ile 150 TL arasında değişen dondurma fiyatları, Ege ve Akdeniz'de ise çok daha yükseklere çıktı. Alaçatı'da sade bir dondurmanın topu 70 TL'ye, fıstıklısının ise 140 TL'ye satıldı. Lüks otellerde ise bu fiyatlar 300 TL'ye kadar çıktı.

Turizm merkezlerinde plaj giriş ücretleri de dikkat çekti. Bodrum'da plaj girişi kişi başı 600 TL'ye kadar çıkarken, Çeşme'de bu fiyatlar 500 TL'den başlayıp 3 bin 500 TL'ye kadar yükseldi.

Türkiye’de Satılan En Ucuz Elektrikli Otomobillerin Güncel Fiyat Listesi Türkiye’de Satılan En Ucuz Elektrikli Otomobillerin Güncel Fiyat Listesi

Bayram tatili süresince yoğun olan bu göç ve yüksek fiyatlar, tatilcilerin ve yerel halkın gündeminde önemli bir yer tutuyor.

Kaynak: TAKVİM