Sevgili Okurlar, Bu büyüklüğü almasında Teknik direktör Şenol Güneş’in  çok ama çok önemli katkıları vardır. Trabzonspor’un 6 şampiyonluğunda olan en özel oyunculardan birisidir Şenol Güneş.

Futbolcululuğundaki başarılarını Teknik direktörlüğüne de taşımız ve Trabzonspor’la 3 şampiyonluk kazanmasına rağmen futbolun hırsızlarından bu kupalarını alamamıştır. Şenol Güneş sonrasında Beşiktaş’a gitmiş ve orada da 2 kez Şampiyonluk ipini göğüslemiştir. Milli takımla da başarılarını  dünya üçüncülüğü ile taçlandırmıştır.

BAĞRIMIZA BASTIK

Değerli okurlar, Şenol Güneş’in Trabzon’dan ayrılmasının ardından karşılıklı olarak  yanlış anlamalar veya abartılı eleştiriler olmuştur. Bunlar geçicidir. Trabzonspor  İle Şenol Güneş’i birbirinden ayırmak mümkün değildir. Trabzonpor’a gelişi de böyle bir bağın sonucudur. Şenol Güneş Perşembe gününden itibaren Takımla birlikte. günde çift idman yaptırıyor ve futbolculara kondisyon yüklemeye çalışıyor. Bunun Beşiktaş maçında ortaya çıkacağına yürekten inanıyoruz.  Yeneriz, yeniliriz veya berabere kalırız. Şenol hocaya güvenimiz devam edecektir. Ve yeni transferler de takıma bir an önce katılmalıdır.

Emeklerle Büyüdük Çiftçimizin Yanında Olduk Emeklerle Büyüdük Çiftçimizin Yanında Olduk

 TMO ESNEK DAVRANMALI

Değerli okurlar, Karadeniz bölgesinin en önemli geçim kaynağı  fındık ve çaydır. Bu iki üründe hem iç piyasada tüketiliyor hem de ihraç ediliyor. Zaman zaman fındıkta sıkıntılar olabiliyor. Uzakdoğu’dan bölgemize kadar ulaşan bir Böcek ürünlere kısmi zarar verdi. Ordu bölgesinde yüzde 30, Trabzon bölgesinde ise yüzde 10 sıkıntılı. Buradan hareket ederek vatandaşın fındığını TMO’dan geri göndermek doğru değil.  TMO alımlarda esnek davranmalı ve gerekirse de sübvanse ederek yoluna devam etmelidir.

VEHBİ KOÇ TAKİPTE

Sevgili okurlar, Trabzon milletvekili Vehbi Koç tarım ve hayvancılık komisynu üyesi olarak hem denizleri hem de karadaki ürünleri takip ediyor. Çay ve Fındığı  iyi bilen Vehbi Koç, Fındıktaki kokarca ile mücadele konusunda atılacak her adımı desteklediklerini ifade etti. Koç, TAKA Gazetesine verdiği röportajda da  Trabzon’un MEGA projeleri  Raylı sistem, demiryolu, havalimanı ve Güney Çevre yolunun yapılacağını ifade etti.

KADINLARIN YÜKSELİŞİ

Değerli okurlar, Türkiye’de kadınlar her alanda başarılı olmayı sürdürüyorlar. Harp Akademilerinden mezun olanların üçü de kadın subaylardı. Ve o kadın subaylardan biri disiplinsizlikle  herkesin tanıdığı isim olurken diğer iki birinci ise bugün yarın kışlalarına gidecekler.  Kadın olarak sadece onlar değil. Türkiye’nin köklü kurumlarının başında da kadınlarımız var. Kadınlar Trabzon basınında da sayı olarak ön plana çıkmaya başladılar. TAKA gazetesinde de  kadın muhabirler ve stajerler haberleri ve röportajlarıyla birlikte  büyük takdir alıyorlar. Tamamına yakını mektepli olan Kadın muhabirler hem öğrenmeye hem de gelişime açıklar. Başarılarının devamını diliyoruz.

Mutlu Haftalar TAKA

Muhabir: HABER MERKEZİ