Teknik direktör Veyis Kamber, hazırlık maçları aracılığıyla ideal kadrosunu şekillendirip, takımın oyun sistemini oturtmayı hedefliyor. Kamber, oyuncular arasındaki forma rekabetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu rekabetin takımın başarısına önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Deneyimli teknik adam, "Çok uzun bir aradan sonra profesyonel lige dönen ve bu heyecanı sabırsızlıkla bekleyen taraftarlarımızın desteğiyle iyi bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Çayelispor, lige sadece renk katmakla kalmayacak, zirvede de yer alacak bir ekip olacaktır," ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı

Yeşil-Beyazlılar, dün Mustafa Kemalpaşaspor ile yaptığı hazırlık maçının ardından yarın Alanya Kastel ile karşılaşacak. Çayelispor'un bu hazırlık maçları, teknik ekip ve oyuncular için lige hazır olup olmadıklarını değerlendirme fırsatı sunuyor. Çayelispor'un, taraftarının da desteğiyle 3. Lig'de iddialı bir performans sergilemesi bekleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY