Açılışa AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Vali Aziz Yıldırım, Çaykur'un önemli bir marka olduğunu vurgulayarak, “Marka olmak önemli bir şeydir. Çünkü o markayı gördüğünüzde o standardı hemen aklınıza getirirsiniz ve bu marka bulunduğu müddetçe içindeki ürünün kaliteli olduğunu kutusundan anlarsınız ve o ürünün her yerde aynı kalitede olduğuna da emin olursunuz. 

Dolar, Euro, Sterlin ve Japon Yeni Zirve Yaptı Dolar, Euro, Sterlin ve Japon Yeni Zirve Yaptı

Çaykur böyle bir markadır. Bunu sağlayan başta genel müdürümüz, genel müdür yardımcılarımız, çalışanlarımız hatta müstahsilimiz ve işçilerimiz, hepsinden Allah razı olsun,” dedi.

Vali Yıldırım, Çaykur çaylarının tadının bir ayrıcalık olduğunu belirterek, “Dünyada pek çok çay çeşidi vardır ama bizim ürettiğimiz Çaykur'un sofralarımıza, demliğimize, bardağımıza getirdiği tattır. İşte bu tadı bugün burada değerli bir markanın satışının yapılacağı mağazanın açılışını yapıyoruz. Buranın oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun,” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler, Çaykur Çay Satış Mağazası’nın açılış kurdelesini keserek mağazayı gezdi.

Muhabir: BİROL SANCAK