8. hafta maçında 4 Ekim cuma günü sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Yeşil-Mavililer bu maçın hazırlıklarını  teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdürüyor.

ARTIK MAZERET KALMADI

Dün gerçekleştirilen yaklaşık 1,5 saat süren çalışmadan önce oyuncularıyla kısa bir topantı yapan  Palut,Antalyaspor maçının kendileri için tam anlamıyla bir dönüm noktası olduğunu belirterek,‘Hiç bir mazeretimiz yok. Bu maçı mutlaka kazanıp  yeni bir başlangıçla milli araya öyle girmeliyiz’ dedi. 
Bu arada ısınmanın ardından dar alanda pas çalışması  ve dayanıklılık koşularıyla devam eden  antrenman çift kale maçla  sona erdi.Tedavileri süren Benhur Keser ile  Alanyaspor maçında sakatlanan Casper Hojer ise çalışmalarda yer almadı.
 katılmadı.

Spor Yorumcuları, Trabzonspor’un Konyaspor İle Oynadığı Müsabakayı Değerlendirdi! Spor Yorumcuları, Trabzonspor’un Konyaspor İle Oynadığı Müsabakayı Değerlendirdi!

Üçü sahasında ikisi de deplasmanda olmak üzere son oynadığı 5 maçı da kaybederken kalesinde  gördüğü  13 gole karşılık  bu maçlarda  rakip fileleri bir kez bile havalandıramayan Çaykur Rizespor’da forvet oyuncuları Ali Sowe, Akintola ve Zeqiri’nin uzun süren verimsizliği hakedilen puanların da kaçmasına yol açtı.

Bunun üzerine Atmaca’da gözler  1.2 milyon Euro bonservis bedeliyle Çekya ekibi Slavya Prag’dan kadroya katılan 30 yaşındaki forvet Vaclav Jurecka’ya çevrildi.

 Alanyaspor karşılaşmasının 63. dakikasında Dal Verasanoviç’in yerine oyuna girip  gayretli futboluyla  dikkat çeken  deneyimli forvetin cumartasi günü Antalyaspor’la oynanacak karşılaşmada ilk 11 de yer alması bekleniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK