Randevulu Sistem Kaldırıldı
ÇAYKUR'un yazılı açıklamasına göre, 7 Eylül'de başlatılan randevulu alım sisteminin, fabrikalardaki yoğunluğun azalmasıyla birlikte üreticilere kalan ürünlerini daha hızlı satabilmeleri için sonlandırıldığı duyuruldu. ÇAYKUR, üreticilere uygulanan bu sistemin üretim sürecinde kayıpsız ve sorunsuz bir şekilde ilerlemeye yardımcı olduğunu ifade etti.

Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı

Üreticilere Teşekkür
Açıklamada, "Üreticilerimize, alın teri ürünlerinin değerini korumak adına ortaya koyduğumuz planlamalara gösterdikleri uyum nedeniyle teşekkür ederiz," ifadesine yer verildi. ÇAYKUR, uygulamalar ve yönlendirmeler doğrultusunda süreçlerin sorunsuz geçtiğini ve üreticilerin işlerini kolaylaştırdığını vurguladı.

ÇAYKUR'un bu adımı, yaş çay üreticilerinin daha hızlı ve verimli bir şekilde ürünlerini teslim etmelerini sağlayacak ve çay alım sürecindeki verimliliği artıracaktır.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN