Projede Kullanılan Malzemeler ve Detaylar:

Elektrik dağıtım hizmetinin kesintisiz bir şekilde gerçekleştirilmesi için çalışmalarını sürdüren Çoruh EDAŞ, Trabzon’un Sürmene Sanayi Sitesi aydınlatma projesini tamamladı. Proje kapsamında 41 adet aydınlatma direği ve LED armatürün montajının yapıldığı projede 1.500 metre uzunluğunda kablo kullanıldı. Gerçekleştirilen bu yatırımla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planı kapsamında enerjinin verimli kullanımıyla kaynak tasarrufuna katkı sağlandı.

Memurlar İçin Ocak Ayında Zam Zili Çalıyor! Maaşlar Artıyor Memurlar İçin Ocak Ayında Zam Zili Çalıyor! Maaşlar Artıyor

Mehmet Aydın’ın Açıklamaları:

Yatırım çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, “Birçok farklı sektörlere hizmet veren Sürmene Sanayi Sitesi’nde hem aydınlatma kalitesini yukarı taşıyan hem de enerji tasarrufu sağlayan katma değerli bir yatırıma imza attık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öncelikli hedefimiz, elektrik dağıtım hizmeti verdiğimiz şehirlerin sürdürülebilir kalkınmasına destek olmak” ifadelerinde bulundu.

Şirketin Hedefleri ve Çalışmaları:

Çoruh EDAŞ olarak elektrik dağıtım hizmeti verilen Trabzon, Rize, Artvin, Giresun ve Gümüşhane illerinin her noktasında enerjilendirme, aydınlatma, elektrik şebekesi yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerinin altını çizen Mehmet Aydın, “Şebeke altyapısını güçlendirmek ve bölge halkının yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN