UMUTSUZLUK SARMALI

Süper Ligin ilk 4 maçında 2 galibiyet ve 2 yenilgi alırken hem kaybettiği 6 puan, hem de yetersiz kadrosu ve kötü futboluyla taraftarını daha sezon başında umutsuzluğa sevk edip futboldan soğutan Trabzonspor, Türkiye’nin futbol kamuoyunda da  ‘Artık sıradanlaştı’  yorumlarına muhatap oluyordu.
Bu sonuçlardan sonra Papara Park’ta istifaya davet edilen Başkan Ertuğrul Doğan’ın son anda gerçekleştirdiği transferler ise ‘Panik sonucu yapılan  yüksek maliyetli yanlışlar’ olarak değerlendiriliyordu. 

ŞÜPHELER KAYBOLDU

İşte böyle bir ortamda çıkılan Beşiktaş maçında sergilenen dirençli futbol ve alınan 3-0 lık farkı galibiyetin yanında, haklarında şüphe duyulan Mendy  ve Onuachu gibi son gelenlerle, onlardan az önce gelen Mehmet Can, Baniya ve Benkoviç  gibi  oyuncuların  sergiledikleri başarılı  futbolla bu şüpheleri ortadan kaldırması  ve de  tüm oyuncuların  Trabzonspor’un karakteristik özelliği olan tekmeye kafa uzatan anlayışı sahaya yansıtmalarıydı.

KARABULUTLAR DAĞILDI

Ve şu tartışılmaz bir gerçek ki Trabzonspor için artık her şey çok farklı olacak. Papara Stadyumu her maç dolacak.  Bordo-Mavili futbolcular yense de yenilse de terinin son damlasını dökerek yüreğini ortaya koyacak. İşte bu yüzden diyoruz ki Trabzonspor’un   önceki akşam Papara Park’taki galibiyeti   sadece Beşiktaş’ı değil,  Trabzon şehri ve onun takımının üzerindeki karabulutları  dağıtan bir cansuyu oldu.

Editör: Doğukan ÖZKURT