Evlatlarını Kaybeden Aileden İsyan: "Onları Elleri Kelepçeli Havalimanında Karşılayacağım" Evlatlarını Kaybeden Aileden İsyan: "Onları Elleri Kelepçeli Havalimanında Karşılayacağım"

Of-Çaykara Yönü İnşaat Süresince Tek Yön Olacak
İlçede devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle, Of-Çaykara istikametindeki yol geçici olarak tek yönlü hizmet verecek. Yetkililer, sürücülerin trafik akışını rahatlatmak için işaret ve yönlendirmelere uymalarını, cadde üzerine araç park etmemelerini istedi.

Yeni Düzenleme ile Güvenli Ulaşım Hedefleniyor
Yapılan köprü ve menfez çalışmaları, ilçenin trafik yükünü hafifletmeyi amaçlıyor. Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına uymaları halinde kazaların önüne geçileceğini belirterek, "Yeni işaretlemelere dikkat edilmesi ve trafik görevlilerinin yönlendirmelerine uyulması büyük önem taşıyor" ifadelerini kullandı.

Çalışmalar Devam Edecek
İlçede trafiğin daha düzenli ve güvenli hale getirilmesi için planlanan çalışmalar devam edecek. Bölge halkı ve sürücülerden işbirliği beklenirken, trafiği aksatacak herhangi bir park veya ihlalin önüne geçilmesi için denetimlerin de artırılacağı bildirildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY