Aylık ve Yıllık Üyelik Fiyatlarına Zam Geldi

Türkiye'de büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Disney Plus, 17 Ekim 2024 itibarıyla yeni üyelik fiyatlarını duyurdu. Yapılan düzenleme ile aylık abonelik ücreti %30 oranında artırılarak 164,99 TL’ye, yıllık abonelik ücreti %22 zamla 1649 TL’ye yükseltildi.

Memurların Fazla Mesai Ücretleri Yükseldi: Yeni Yılda %26,7 Artış Memurların Fazla Mesai Ücretleri Yükseldi: Yeni Yılda %26,7 Artış

Mevcut Aboneler İçin Zam Tarihi

Yeni fiyatlar, 21 Kasım 2024'ten itibaren mevcut aboneliklere yansıtılacak. Bu zam öncesinde aboneliğini yenilemek isteyen kullanıcılar, eski fiyatlarla birkaç hafta daha abonelik yapma şansına sahip olacak.


Zammın Sebebi Nedir?

Disney Plus’ın zam kararına ilişkin resmi bir açıklama yapılmasa da, artan içerik maliyetleri, yerel enflasyon ve döviz kurlarındaki değişimler gibi faktörlerin etkili olduğu düşünülüyor. Global olarak birçok platformun içerik yatırımlarını artırması, abonelik ücretlerinde artışı kaçınılmaz hale getiriyor.


Kullanıcılar Ne Yapacak?

Abonelik fiyatlarındaki bu artış, birçok kullanıcıyı alternatif platform arayışına yöneltebilir. Ancak Disney Plus’ın sunduğu orijinal içerikler ve popüler yapımlar nedeniyle, hizmete olan talebin büyük ölçüde devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ