PALAMUT BALIKLARI IZGARADA PİŞİRİLDİ
Hasat ettikleri sebzelerin ardından öğrenciler, ızgarada pişirdikleri palamut balıklarını afiyetle yediler. Ayrıca, 2. sınıf öğrencileri ‘Zagoda’ olarak bilinen yeşil zeytinleri toplayarak, kendi salamuralarını yaptılar. Doğanın tadını çıkaran minikler, güne doğanın sesini dinleyerek başlayıp, spor yaparak devam ettiler.

KÖY YAŞAMINDA ÖĞRENİLENLER
Güne dair farklı deneyimler kazanan öğrenciler, değirmende mısır öğüterek kümes hayvanlarını besleme fırsatı da buldular. Bir günlük köy yaşamı eğitimleri sayesinde, doğanın ve tarımın önemini kavrayan minikler, bu deneyimden olumlu kazanımlar elde ettiklerini ifade ettiler.

TEŞEKKÜRLER KÖY YAŞAM MERKEZİ
Deneyim dolu bir gün geçiren öğrenciler, köy yaşam merkezi yetkililerine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini dilediler.

Dursun Hakkı Sofuoğlu’nun ilginç Vasiyeti Dursun Hakkı Sofuoğlu’nun ilginç Vasiyeti

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN