KORKMAZ KALİTESİ ARTIK TRABZON’DA

Muhasebesinde başladığı işin ustası oldu Muhasebesinde başladığı işin ustası oldu

Kundaracılar Caddesi’nde açılan Korkmaz mağazası, Trabzon halkına geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Mağaza sahibi İsmail Gençcelep, "Korkmaz ürünlerinin kalitesi herkes tarafından biliniyor. Tencerelerden küçük ev aletlerine kadar binlerce ürün halkımızın evine Korkmaz kalitesiyle girecek," diyerek mağazanın sunduğu hizmetlerin altını çizdi.

KORKMAZ AİLESİNDEN BÜYÜK HEDEFLER

Firma sahibi Kerim Korkmaz, açılışta yaptığı konuşmada, Trabzon’da olmaktan gurur duyduklarını belirtti. "İsmail Bey ile uzun süredir iş birliği içindeyiz ve Trabzon’da yenilenmiş mağazamızı açmaktan mutluyuz," dedi. Ayrıca Korkmaz, şirketin başarısının temelinde Ar-Ge’ye verdikleri önem ve kaliteden ödün vermeme anlayışının yattığını ifade etti.

KORKMAZ’IN 50 YILLIK BAŞARI YOLCULUĞU

Kerim Korkmaz, şirketlerinin 50. yılına ulaşmasından duyduğu gururu vurgularken, "1990'lı yıllarda katma değeri yüksek ürünlere geçerek sektörün gelişimine öncülük ettik," dedi. Korkmaz, paslanmaz çeliğin hijyenik yapısına değinerek, Türkiye ve çevre ülkelerde markayı lider yapma hedeflerinden bahsetti.

ULUSLARARASI ARENADA KORKMAZ

Korkmaz’ın, sadece Türkiye'de değil, uluslararası arenada da büyük bir marka haline gelmek için çalıştığını belirten Kerim Korkmaz, "Üretimimizin yüzde 35'ini ihraç ediyoruz ve bu ihracatın yüzde 95'i kendi markamızla," diyerek büyüme hedeflerini anlattı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU