Emekli promosyonlarında rekor artış açıklandı. AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, emekli maaşlarının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltileceğini belirtti. Bu açıklamanın ardından, bankalar da emekli müşterilere verdikleri promosyonları artırmaya başladı. Garanti Bankası, emekli maaşlarını taşıyan ve üç yıl taahhüt veren emeklilere 15 bin TL'ye kadar promosyon vereceğini duyurdu.

AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, 16 Temmuz Salı günü yaptığı basın toplantısında emekli maaşlarının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye çıkarılacağını duyurdu. Düzenlemenin bu hafta Meclis'te onaylanması bekleniyor.

Bu açıklamanın ardından, bankaların emeklilere sunduğu promosyon oranlarında da güncellemeler yapılmaya başlandı. Açlık sınırının altında maaş alan milyonlarca emeklinin dikkatleri, bankalar tarafından sunulacak yeni promosyon oranlarına çevrildi.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONUNU ARTTIRDI

Ziraat Bankası günler sonra bitecek dedi! Başvuran emekli parasını alacak Ziraat Bankası günler sonra bitecek dedi! Başvuran emekli parasını alacak

Emekli maaşlarının artmasıyla birlikte, bankalar emekli müşteri sayılarını artırmak amacıyla promosyon oranlarını güncellemeye devam ediyor. Bu bankalardan biri olan Garanti Bankası, 31 Temmuz tarihine kadar gelir ve aylıklarını bankaya taşıyan ve üç yıl boyunca bankada kalma taahhüdü veren emekli müşterilerine 15 bin TL'ye kadar ödeme yapacağını açıkladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ