Hyundai'nin bir başka modeli olan Hyundai i20 de dikkat çekiyor. Bu aracın beş farklı versiyonu bulunuyor ve sadece başlangıç versiyonu 1 Milyon TL'nin altında. Hyundai i20'nin başlangıç versiyonu 970.000 TL'ye satılıyor.

Türkiye’de otomobil piyasasında oldukça karmaşık bir durum yaşanıyor. Firmalar bir yandan araç satış rakamlarının düşmesinden şikayet ediyorlar bir yandan da araç fiyatlarına yeni zamlar uyguluyorlar. Tüm firmalar zam yoluna başvurmasalar da bazı firmalar zam kararı aldılar. Bu zam kararının ardından alt segmentte bulunan araçlar için piyasa koşulları tamamen değişti.

1 MİLYON TL BARAJI AŞILDI!

Sıfır kilometre otomobillerin güncel fiyat listeleri incelendiğinde 1 Milyon TL barajının aşıldığı görülüyor. Özellikle yurt dışında üretimi yapılıp Türkiye’ye ithalat yolu ile getirilen araçlarda 1 Milyon TL’nin üzerine çıkış gerçekleşti. Sadece az sayıda Türkiye’de üretilen sıfır kilometre otomobil 1 Milyon TL’nin altında fiyatlarla satılıyorlar.

HYUNDAİ i10 EN UCUZU

Sıfır kilometre otomobil fiyatları içerisinde en ucuz fiyatlısı Hyundai i10 olmaya devam ediyor. Bu aracın 3 versiyonu da 1 Milyon TL’nin altında fiyatlarla satılıyor. Hyundai i10 fiyatları 835.000 TL ile 970.000 TL arasında değişiyor.

HYUNDAİ i20’NİN BAŞLANGIÇ MODELİ 1 MİLYON TL’NİN ALTINDA

Hyundai’nin bir başka modeli olan Hyundai i20 fiyatları da belli oldu. Bu aracın 5 farklı versiyonu satışta bulunuyor. Sadece başlangıç versiyonu 1 Milyon TL’nin altında bulunuyor. Hyundai i20’nin başlangıç versiyonu 970.000 TL’ye satılıyor.

FİAT EGEA SEDAN DİRENİYOR

Türkiye’de üretimi yapılan Fiat Egea Sedan için de 1 Milyon TL’nin altında bir direnç gösteriliyor. Modelin başlangıç versiyonu 969.900 TL’ye satılıyor. Diğer tüm Fiat Egea versiyonlarının fiyatları 1 Milyon TL’nin üzerinde fiyatlanarak satılıyor.

Devlet süreyi uzattı! Borcu olanlara iyi haber Devlet süreyi uzattı! Borcu olanlara iyi haber

KİA PİCANTO SEÇENEĞİ

Kia firmasının alt segment aracı Kia Picanto da 1 Milyon TL altında satılan araçlar arasında yerini aldı. Bu model için başlangıç versiyonunun fiyatı 995.000 TL olarak belirlendi. Diğer tüm Kia modellerinin fiyatları 1 Milyon TL’nin üzerinde bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ