Hakan Yakın'dan Trabzonspor’a Destek! "St. Gallen İçin Zor Bir Maç Olacak"

İsviçreli teknik adam Hakan Yakın, UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda bu akşam oynanacak St. Gallen - Trabzonspor maçı öncesinde yaptığı değerlendirmede, bordo-mavili ekibi favori olarak gösterdi. Yakın, Trabzonspor’un Avrupa Kupaları’nda her yıl yer almak istediğini ve kadrosuna kaliteli oyuncular katacak finansal güce sahip olduğunu vurguladı.

“St. Gallen İçin Zor Bir Maç Olacak”

Hakan Yakın, “İstanbul'da üç büyük kulüp var, dördüncü sırada Trabzonspor geliyor. Her yıl Avrupa Kupası'nda yer almak istiyorlar. Ayrıca iyi oyuncuları getirecek kadar paraları da var. St. Gallen için zor olacak. Evinizde kazanmalısınız, taraftarınız arkanızda. St. Gallen için çok zor maç olacak. Ama Trabzonspor'un galip geleceğini düşünüyorum,” ifadelerini kullandı.

Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor! Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor!

Türk asıllı İsviçreli futbol adamı, kariyerinde bir dönem Galatasaray forması giyerken, Türkiye’de İstanbulspor’un teknik direktörlük görevini de üstlenmişti. Yakın’ın bu sözleri, Trabzonspor taraftarları arasında büyük bir moral kaynağı oldu.

Trabzonspor’un St. Gallen karşısında alacağı sonuç merakla beklenirken, Hakan Yakın’ın favori olarak gösterdiği bordo-mavili ekip, sahadan galip ayrılmak için mücadele edecek.

Muhabir: AYTEKİN AKAY