Montella’nın 1 Numarası Kim? Uğurcan Mı Mert Mi? Montella’nın 1 Numarası Kim? Uğurcan Mı Mert Mi?

Mısır Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Ihab Al-Komi, Melo Pereira'nın getirilmesini şu şekilde değerlendirmişti:
Mısır milli takımının teknik direktörü Rui Vitoria'nın Vitor Melo Pereira ile sözleşme imzalamasındaki rolü sadece tavsiye niteliğindeydi. Portekizli teknik adamın hakem hocasının seçkin olduğunu, Mısır futboluna takviye yapabileceğini doğruladı.
Önümüzde birçok CV vardı. Ama Portekizli hakem Vitor Melo Pereira'nın CV'si kesinlikle en güçlüsüydü.


MOURINHO MU TAVSİYE ETTİ?
Bu açıklama ilerleyen günlerde, "Vitor Melo Pereira'yı TFF'ye öneren Jose Mourinho'muydu?" sorularının sorulmasına neden olabilir.
DERBİ SONRASI İPİ ÇEKİLDİ
Melo Pereira sadece bir sezon Mısır Hakem Komitesi Başkanı olarak görev yaptıktan sonra ayrıldı. Ayrılmasına ülkenin en büyük derbisi Zamalek-Al Ahly maçında Zamalek'in golcüsü Saif Al-Jaziri'ye faul  yapıldığı yönündeki görüşlere, "bu bir takdir meselesi" cevabını vermesi neden oldu.


YERDEN YERE VURDULAR
Bu arada Mısır Futbol Federasyonu eski Hakem Komitesi Başkanı Essam Abdel Fattah, Melo Pereira'yı ağır şekilde eleştirdi:
Mısır Futbol Federasyonu Hakem Komitesi Başkanı Vitor Melo Pereira tarafından yapılmış herhangi bir geliştirme veya teknik çalışma yok ve orada Federasyon yetkililerinin bu konuya müdahale etmesi gerekiyor.
Futbol Federasyonu'na hakemler ve disiplin için dersler vermesini tavsiye ediyorum.
Son dönemde hakem hataları konusunda komite içinde tartışmaların olması beni üzüyor. Disiplin yok. Oan biten yasak ve Melo Pereira tarafından hakemlere teknik ders verilmesi gerekiyor.
 

Kaynak: FOTOSPOR