Altını olanlar sakın yapmasın! İslam Memiş bu tuzağa dikkat dedi Altını olanlar sakın yapmasın! İslam Memiş bu tuzağa dikkat dedi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen yenileme çalışmaları sonucunda Salı (Kadınlar) Pazarı, bugün yeniden hizmete açıldı. Pazarın açılışını yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Ekim, pazarın yenilenmesiyle ilgili olarak, "Geçmiş yıllarda yöre halkının ve şehrimizin ihtiyacını karşılamada yetersiz kalan Salı (Kadınlar) Pazarını, Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içerisinde yeniledik" dedi. Ayrıca, hanım kardeşlerin burada el emeği göz nuru ürünlerini satmaya başladığını ifade etti.

Yenilenen pazarın kullanışlı, temiz ve düzenli bir görünüme kavuştuğunu belirten Başkan Ekim, "Pazar etrafında oluşan dağınık ve düzensiz görüntü azalmış oldu. İlerleyen zamanlarda bu dağınık ve düzensiz görüntüden eser kalmayacak. Kıymetli hanım kardeşlerimizin yüzlerindeki memnuniyet ifadeleri, ne kadar güzel ve gerekli bir hizmeti şehrimize kazandırdığımızın göstergesi niteliğindedir" şeklinde konuştu.

Editör: Birol Sancak