Eğlenceli Aktivitelere Doydular
Piknik, sabah kahvaltısının ardından çeşitli oyun ve yarışmalarla başladı. Minikler, kadınlar ve erkekler için çuval yarışı, yumurta yarışı, halat çekme yarışması ve futbol maçı düzenlendi. Katılımcılar, bu oyunlarda yeteneklerini sergileyerek eğlenceli vakit geçirdiler.

Müzik ve Dans Keyfi
Piknik alanında, canlı orkestranın eşlik ettiği müzikle stres atan avukatlar, yöresel oyunlarda hünerlerini gösterdiler. Müzik ve dans eşliğinde eğlencenin tadını çıkardılar.

Mangal Partisi ve İkramlar
Öğleden sonra mangal partisi düzenlendi. Etkinlik, meyve ve tatlı ikramlarının ardından halkoyunlarıyla devam etti. Akşam saatlerinde ise piknik sona erdi.

Trabzon’un Gururu KTÜ, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümünü Açtı! Trabzon’un Gururu KTÜ, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümünü Açtı!

Teşekkür ve İleriye Dönük Planlar
Baro tarafından yapılan açıklamada, “Avukatların ve ailelerinin oldukça memnun kaldığı 200'ü aşkın kişinin katıldığı piknikteki emekleri nedeniyle Baro personellerimize, varlıklarıyla bizi onurlandıran meslektaşlarımız ve ailelerine teşekkür eder, hep birlikte başka organizasyonlarda buluşmayı dileriz” denildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY