Sel Suları Arsin'i Vurdu: Başkan 2 heyelanın arasında kaldı… Sel Suları Arsin'i Vurdu: Başkan 2 heyelanın arasında kaldı…

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Hacısiyam Mahallesi'nde yaşayan ve üçüz bebek sahibi olan Ali (36) ve Berna Hakyemez (35) çiftini ziyaret etti. Vali Serdengeçti'ye bu ziyaretinde eşi Belkıs Edige Serdengeçti de eşlik etti. Uzun süre çocuk hasreti çeken ve üçüz bebekleriyle büyük bir mutluluk yaşayan Hakyemez ailesinin sevinçlerine ortak olan Vali Serdengeçti, aileye destek sözü verdi.

Vali Serdengeçti, ziyarette yaptığı konuşmada, "Uzun süre çocuk hasreti çektikten sonra üçüz çocuk mutluluğu yaşıyorlar. Bizler onların mutluluğuna ortak ve destek olmak için elimizden geleni yapacağız. Milletimize güzel bir hediye. Bizler de devletimiz olarak ailemizin yanındayız. Her zaman için onlarla ilgileneceğiz, takip edeceğiz. Ben devletimiz, milletimiz adına onlarla mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Üçüz bebekleri kucağına alarak seven Vali Serdengeçti ve eşi, Hakyemez ailesine tavsiyelerde bulunarak her bir bebeğe altın hediye taktı. Ziyaret boyunca aileyle yakından ilgilenen Serdengeçti çifti, Hakyemez ailesinin mutluluğunu paylaşarak desteklerini dile getirdi.

Hakyemez ailesi, Vali Serdengeçti ve eşinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, devletin ve yetkililerin kendilerine olan ilgisinden dolayı teşekkür etti. Üçüz bebeklerin sağlıklı bir şekilde büyümeleri için gereken her türlü desteğin sağlanacağı belirtildi. Bu anlamlı ziyaret, Giresun'da devletin halkla olan yakın ilişkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK