Ziyaretlerde Yeşil-Beyazlı kulübün son durumu ele alındı ve Başkan Eltuğral ile ekibi, Doğankent Belediye Başkanı Özden ve Çanakçı Belediye Başkanı Kasım’dan destek istediler. Görüşmelerde, Giresunspor'un yeni sezon hazırlıkları ve hedefleri hakkında bilgi verildi.

Trendyol Süper Lig'de 7-17. Haftaların Programı Açıklandı Trendyol Süper Lig'de 7-17. Haftaların Programı Açıklandı

Kulüpten yapılan açıklamada, “Her iki Belediye Başkanımıza da nazik misafirperverlikleri ve ilgileri nedeniyle kulübümüz adına teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi. Giresunspor, yeni sezonda başarılı olabilmek için yerel yönetimlerin desteğini önemserken, bu tür ziyaretlerle destek arayışlarını sürdürüyor.

Başkan Eltuğral, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, "Giresunspor olarak hedeflerimize ulaşmak için tüm şehirden destek bekliyoruz. Belediye başkanlarımızın misafirperverliği ve ilgisi bizi çok mutlu etti. İnşallah bu desteklerle birlikte yeni sezonda başarılı bir performans sergileyeceğiz" dedi.

Giresunspor, 2024-25 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirveye oynayarak, taraftarlarına gurur dolu anlar yaşatmayı hedefliyor. Başkan Emin Eltuğral ve yönetimi, kulübün ihtiyaçlarını karşılamak ve daha güçlü bir takım oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN